Heerlijk en makkelijk te maken: onderstaande bladerdeeghapjes uit de oven. Leuk als een voorgerecht, maar ook als warm hapje met een verjaardag of oudejaarsavond. Hier het recept:
Benodigdheden:
plakjes bladerdeeg
rode pesto
plakjes ham
geraspte kaas
Provençaalse kruiden
Bereiding:
Eerst leg je de plakjes bladerdeeg neer om te ontdooien. Als ze ontdooid zijn smeer je ze in met rode pesto. Dan leg je er een plakje ham op en daaroverheen doe je geraspte kaas. Hierna snijd je het plakje bladerdeeg in tweeën op deze manier:
Daarna rol je het op van de brede naar de smalle kant. Hierna leg je het op een bakplaat met bakpapier. Als laatste strooi je er nog wat Provençaalse kruiden overheen.
Als alle hapjes op de bakplaat liggen doe je deze 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd hartelijk welkom!