zaterdag 6 april 2019

Zes favoriete links

Hier zes leuke links, de meesten gebruik ik regelmatig. Sommigen heb ik al eerder in een blog genoemd, maar hier nog even allemaal op een rijtje:

1) Concordantie Statenvertaling
https://www.statenvertaling.net/concordantie/ 
Dit is een digitale concordantie waarmee je heel makkelijk woorden in de Bijbel op kunt opzoeken. Je typt een woord in en vervolgens krijg je met een klik op de knop alle Bijbelteksten uit de Statenvertaling met dat woord erin.


2) Gratis dagritmekaarten en aftelkalanders
https://www.gratisbeloningskaart.nl/gratis-dagritmekaarten/ 

Niet alles vind ik voor ons gezinnetje te gebruiken. Maar deze aftelkalender voor verjaardagen vind ik bijvoorbeeld handig:


3) Mooie kleurplaten met Bijbelteksten voor kinderen
https://www.kleurversjes.nl/ 
Soms plak ik ook wel eens een kleurplaat op de voorkant van een kaart die de kinderen dan inkleuren of verven. 


4) Op de site van 'zelfmaak-ideetjes' kun je heel veel leuke inspiratie opdoen voor huisdecoratie of knutselideeën voor kinderen. Het is geen christelijke site, dus let soms wel goed op wat je aanklikt (ik kijk vaak alleen op decoratie en kids). Via onderstaande link bijvoorbeeld 18 geweldig creatieve knutselideeën voor kinderen:
https://www.zelfmaak-ideetjes.nl/kids/18-super-leuke-knutsel-activiteiten-om-met-de-kinderen-te-doen/4964/

 

5) Zo leuk deze 'broodbriefjes'. Je kunt ze overal neerleggen of voor gebruiken: in een brooddoos, onder de kussens op bed, op een bord bij het eten enz. Ook vind je er briefjes voor bijvoorbeeld een tegoedbon.
https://broodbriefjes.nl/print/6) Prachtige afbeeldingen voor vrouwen/moeders om uit te printen en bijvoorbeeld op te hangen of op de voorkant van een kaart te plakken. Er komen elke keer weer nieuwe afbeeldingen bij. Het is een facebookpagina, maar als het goed is kun je er ook op komen als je geen lid bent van facebook.
https://www.facebook.com/pg/100BVM/photos/ Weten jullie nog leuke of handige links?

6 opmerkingen:

 1. Bedankt. Erg leuk. Ik kende ze niet.
  Gr Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een leuk boek heb ik van de bieb nou thuis het grote bijbelse knutselboek erg leuk om te doen zekers met de kleine kids succes en bedankt voor de goed links ik ga je nog sms'en voor afspraak groetjes wlly

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor de tip van het boek!
   Leuk, kom gerust langs, erg gezellig.
   liefs Annemarie

   Verwijderen
 3. Wat een mooie afbeeldingen met teksten op de laatst genoemde link. En inderdaad, ik ben geen lid van Facebook maar kan ze wel openen. Leuk! Ik heb een paar mooie afbeeldingen gedownload om op te hangen. Dank je wel voor het delen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan!
   Ja, ze zijn prachtig. Hier hangen er ook een paar in de keuken.
   Liefs Annemarie

   Verwijderen
 4. Hallo vrienden, mijn naam is Andrea Maria, uit Stockholm - Zweden. Ik lees goede opmerkingen over je goede werk, ik ben heel blij voor jullie allemaal, want ik heb hetzelfde geluk gevonden in mezelf, slechts een paar weken geleden las ik een goed getuigenis op soortgelijke blogsite op mijn werkkantoor, een opmerking van een dame Jennifer uit Madrid zei dat een geweldige man uit de Africana-land genaamd Dr. Oduduwa zijn ex-vriendje na 12 maanden van uiteenvallen terug kon nemen. Ik was gemotiveerd, ik probeerde contact te leggen met dezelfde Oduduwa via:
  {Dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}
   voor een dringende oplossing om mijn huwelijk voor ongeveer 2 jaar te herstellen, ben ik gescheiden geweest. Onmiddellijk stuurde ik een e-mail naar Dr. Oduduwa, ik kreeg een onmiddellijk antwoord, hij vertelde me dat hij me kon helpen, hij zei dat mijn zaak te gemakkelijk voor hem is omdat hij in de loop van de jaren soortgelijke zaken heeft opgelost. Ik heb het geprobeerd, omdat ik niets te verliezen heb bij het proberen. Hij vereiste foto-afbeeldingen en kocht kaarsen en ander spellingmateriaal dat nodig was voor een succesvol resultaat. Twee dagen geleden, dinsdagmorgen nadat het liefdesspel was geactiveerd, kreeg ik een telefoontje van de man van mijn ex-echtgenoot, hij sprak zo vriendelijk tegen me en verontschuldigde zich voor het breken met mij dat het het handwerk van de duivel was en hij vond het erg jammer, Ik vergeef hem en bedank hem voor zijn terugkeer. Het was schokkend en een grote verrassing. Ik kan me nooit voorstellen dat het zo snel zal werken tot gisterochtend mijn man thuiskwam om me te ontmoeten en onze twee geweldige kinderen, we zijn allemaal blij als een gezin.
  Dr. Oduduwa heeft geweldige magische spellingskracht om het volgende op te lossen: ...
  1) hou van spellen om spellen te winnen
  2) Reset Lost Love Spells
  3) Echtscheidingen
  4) Echtgenoten van de echtgenote van de echtgenoot
  5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
  6) Break-up spreuken
  7) Magische wortels en kruiden voor sterke opstanding en langdurige seks
  8.) Magische spelling wordt gepromoot in uw werkkring
  9) Magische spreuk om een ​​baby te krijgen. (vrouwelijke vrucht van de baarmoeder)
  noot Ik was wanhopig om mijn ex-liefdesman terug te krijgen, het werkt sneller, wanhopig op zoek naar een dringend resultaat om ware liefde en vrede in de huwelijksrelatie te herstellen om onmiddellijk contact op te nemen met Dr. Oduduwa. WhatsApp mobiel: +79268011965

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn altijd hartelijk welkom!