zaterdag 6 april 2019

Zes favoriete links

Hier zes leuke links, de meesten gebruik ik regelmatig. Sommigen heb ik al eerder in een blog genoemd, maar hier nog even allemaal op een rijtje:

1) Concordantie Statenvertaling
https://www.statenvertaling.net/concordantie/ 
Dit is een digitale concordantie waarmee je heel makkelijk woorden in de Bijbel op kunt opzoeken. Je typt een woord in en vervolgens krijg je met een klik op de knop alle Bijbelteksten uit de Statenvertaling met dat woord erin.


2) Gratis dagritmekaarten en aftelkalanders
https://www.gratisbeloningskaart.nl/gratis-dagritmekaarten/ 

Niet alles vind ik voor ons gezinnetje te gebruiken. Maar deze aftelkalender voor verjaardagen vind ik bijvoorbeeld handig:


3) Mooie kleurplaten met Bijbelteksten voor kinderen
https://www.kleurversjes.nl/ 
Soms plak ik ook wel eens een kleurplaat op de voorkant van een kaart die de kinderen dan inkleuren of verven. 


4) Op de site van 'zelfmaak-ideetjes' kun je heel veel leuke inspiratie opdoen voor huisdecoratie of knutselideeën voor kinderen. Het is geen christelijke site, dus let soms wel goed op wat je aanklikt (ik kijk vaak alleen op decoratie en kids). Via onderstaande link bijvoorbeeld 18 geweldig creatieve knutselideeën voor kinderen:
https://www.zelfmaak-ideetjes.nl/kids/18-super-leuke-knutsel-activiteiten-om-met-de-kinderen-te-doen/4964/

 

5) Zo leuk deze 'broodbriefjes'. Je kunt ze overal neerleggen of voor gebruiken: in een brooddoos, onder de kussens op bed, op een bord bij het eten enz. Ook vind je er briefjes voor bijvoorbeeld een tegoedbon.
https://broodbriefjes.nl/print/6) Prachtige afbeeldingen voor vrouwen/moeders om uit te printen en bijvoorbeeld op te hangen of op de voorkant van een kaart te plakken. Er komen elke keer weer nieuwe afbeeldingen bij. Het is een facebookpagina, maar als het goed is kun je er ook op komen als je geen lid bent van facebook.
https://www.facebook.com/pg/100BVM/photos/ Weten jullie nog leuke of handige links?

5 opmerkingen:

 1. Bedankt. Erg leuk. Ik kende ze niet.
  Gr Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een leuk boek heb ik van de bieb nou thuis het grote bijbelse knutselboek erg leuk om te doen zekers met de kleine kids succes en bedankt voor de goed links ik ga je nog sms'en voor afspraak groetjes wlly

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor de tip van het boek!
   Leuk, kom gerust langs, erg gezellig.
   liefs Annemarie

   Verwijderen
 3. Wat een mooie afbeeldingen met teksten op de laatst genoemde link. En inderdaad, ik ben geen lid van Facebook maar kan ze wel openen. Leuk! Ik heb een paar mooie afbeeldingen gedownload om op te hangen. Dank je wel voor het delen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan!
   Ja, ze zijn prachtig. Hier hangen er ook een paar in de keuken.
   Liefs Annemarie

   Verwijderen

Reacties zijn altijd hartelijk welkom!