woensdag 11 januari 2017

Prachtige afbeeldingen en quotes voor vrouwen en moeders

De schrijfsters van het boek '100 bemoedigingen voor moeders' hebben een Facebook pagina aangemaakt. Daarop staan prachtige afbeeldingen met quotes voor vrouwen en moeders, bijvoorbeeld deze: 


Ik heb er zelf pas een uitgeprint, de randjes gescheurd en op een kaart geplakt en die naar een vriendin opgestuurd. Je kunt ze bijvoorbeeld ook in huis ophangen of in je agenda plakken.... heel mooi!

Van een vriendin kreeg ik de link met de Facebook pagina doorgemaild en daarmee kun je nog veel meer van dit soort afbeeldingen vinden. Er worden ook nog steeds nieuwe afbeeldingen bijgeplaatst met steeds een bemoedigend, prikkelend of inspirerend stukje tekst erbij: https://www.facebook.com/100BVM/photos/

5 opmerkingen:

 1. Erg mooi zijn ze. Goed idee om er kaarten van te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi! Ik heb geen facebook, dus kan ik ze niet opzoeken, maar gelukkig heb jij een paar mooie in deze blog gezet. Bedankt! Misschien kun je vragen of ze ook op Pinterest komen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Mirjam,

   Heb je wel geprobeerd om op de link te klikken en de Facebook pagina te openen? Ik heb namelijk ook geen Facebook, maar ik kan gewoon op de pagina en ik kan ook alle afbeeldingen openen...Dus misschien nog even proberen?

   Wilma Samyn heeft op haar Pinterest pagina een aantal afbeeldingen staan op haar bord 100BMV. Het idee om ze op Pinterest te plaatsen is er wel, maar de uitwerking nog niet. Het kost namelijk best wel wat werk, omdat je niet rechtstreeks van Facebook kan pinnen.

   Hartelijke groetjes,
   Annemarie

   Verwijderen
 3. Heel erg mooi.... Maar ontzettend confronterend als je al jaren wacht op een zwangerschap

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve .....,

   Ja, dat kan ik me voorstellen!! Ik besef steeds meer hoe rijk ik gezegend ben met mijn kinderen en ook dat het helemaal niet vanzelfsprekend is. In onze omgeving zijn ook een aantal echtparen die al heel lang wachten op een zwangerschap en dan kunnen verschillende dingen je erg verdrietig maken: geboortekaartjes, schattige babykleertjes in winkels die jij niet hoeft te kopen, vrouwen die wel zwanger zijn enz....
   Ik weet het niet zeker, maar uit je reactie lijkt het of het om jezelf gaat en niet om iemand uit je omgeving. Als dat zo is dan wens ik je Zijn liefde en genade toe in je verdriet en dat het zo mag zijn zoals op de eerste afbeelding staat: 'De vreugde van de Heere, dat is uw kracht!'

   Hartelijke groet,
   Annemarie Ridderhof

   Verwijderen

Reacties zijn altijd hartelijk welkom!