donderdag 29 september 2016

Bloemen haken!


Tijdens mijn zwangerschap heb ik een tijdje bloemen gehaakt. Het leuke van gehaakte bloemen is dat je lekker snel resultaat hebt (daar houd ik wel van ;-)) en je kunt ze overal voor gebruiken, ik deed ze bijvoorbeeld op een babymutsje.

Het komt er nu niet meer zo van, maar eigenlijk wil ik het haken wel weer een beetje op gaan pakken: heerlijk rustgevend af en toe even tien minuutjes haken op de bank. Op onderstaand filmpje wordt duidelijk uitgelegd hoe je makkelijk een kleine bloem kunt haken:


Deze leuke site van DROPS design noemde mijn vriendin pas. Er staan ontzettend veel gratis verschillende haakpatronen van bloemen (en andere dingen) op met duidelijke filmpjes en uitleg. 

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke website die je noemt. Daar ga ik zeker vaker op kijken! Ik heb al een hele tijd niet gehaakt, maar nu ik dit zie krijg ik zin om het weer op te pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die bloemetjes. Knap. Ik denk niet dat ik het kan maar wil het toch eens proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hè, die bloemetjes! Ik heb al een heel voorraadje gehaakt, is ook heel leuk op een cadeautje! Ik deel je enthousiasme over het snelle en leuke resultaat, en inderdaad: heerlijk ontspannend!

  Groetjes van Marjet.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn altijd hartelijk welkom!