donderdag 5 februari 2015

Geborgen in God

Kolossenzen 3:3: ‘Want u bent gestorven en uw leven is met Christus verborgen in God.’

Wat een prachtige tekst is dit toch. Heerlijk om altijd en overal te weten: ik ben met Christus verborgen in God. Door Hem ben ik vrij van zonde en schuld en mag ik leven in Hem! Ik ben veilig bij God en door Hem omgeven: Geborgen in God. Dit is de positie van waaruit jij en ik, als kinderen van de Allerhoogste God, nu mogen leven. Wat een genade!

Dit is voor mij een van de waardevolste dingen om te weten in mijn leven van alledag. Het is iets wat ik steeds wil onthouden en in mijn hart wil meedragen. Daarom deze blog met als titel: ‘Geborgen in God.’ Ik ben deze blog begonnen met het gebed in mijn hart dat jij die dit leest, bemoedigd, versterkt en verblijd wordt in je leven met de Heere. Ik merk de laatste tijd dat ik zelf ook gezegend wordt door het lezen van andere blogs, de stukjes zijn vaak zo herkenbaar en bemoedigend!

Ik ben van plan om over de dingen te schrijven die ik interessant vind, waarover ik lees/leer en die er volgens mij ook echt toe doen: over een relatie met de Heere, over wat ik in mijn stille tijd heb geleerd, over het huishouden/koken en een gezellig huis, over vrouw zijn, over opvoeding, kinderen (en baby’s;-) onze Kaleb is nu 4 maanden), over relaties en misschien nog wel over meer.

Tot slot nog even een mooi plaatje:

 
 

Misschien heb je vandaag een fijne dag, maar het kan ook anders. Eerlijkgezegd zijn sommige dagen van ons leven nu eenmaal moeilijk, saai of helemaal niet zo leuk. Maar herinner je je dan: Ik ben geborgen in God! Dat zorgt voor zonneschijn in onze ziel en dat kan niemand van ons afpakken: hoe de dag ook is!
 
Liefs,
Annemarie

 

2 opmerkingen:

 1. Hoi Annemarie,

  Wat leuk dat je ook bent gaan bloggen. Ik volg de blog van Lisanne en kwam zo bij jou terecht. Zelf heb ik ook een blog. Wie weet zitten er nog meer bloggers in de gemeente..

  Groetjes, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Annelies,
   Natuurlijk heb ik nu ook even op jouw blog gekeken (ik wist niet dat je er één had), leuk!
   Groetjes Annemarie

   Verwijderen

Reacties zijn altijd hartelijk welkom!