maandag 23 oktober 2017

Vragendobbelsteen voor na het Bijbel lezen

Op de site van 'Geloof in het gezin' vond ik deze dobbelsteen voor na het Bijbel lezen. Je kunt hem op stevig papier uitprinten en dan heb je een handige vragendobbelsteen om te gebruiken in je gezin. Gooi na het lezen van het Bijbelgedeelte (bijvoorbeeld aan tafel na het eten) om de beurt met de dobbelsteen en beantwoord de vraag die je gooit. Vind je de vragen niet zo geschikt, dan kun je de mal gebruiken en er andere vragen overheen plakken. Het idee van de dobbelsteen vind ik in ieder geval erg leuk voor kinderen.

De site 'Geloof in het gezin' is een project van de Christelijke Gereformeerde Kerken om ouders en kerken te ondersteunen in de christelijke opvoeding. Klik hier om een kijkje te nemen op de site. Er staan waardevolle materialen en artikelen op en het is altijd weer leuk om nieuwe ideeƫn op te doen!


3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee! Ik ga 'm meteen maken voor op school! O ja, wat een mooie foto op je vorige blog van die wachtende handjes van Kaleb bij die chocoladecakešŸ˜‰...

  Weer de hartelijke groeten van Marjet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Marjet,
   Ja, ik vond het ook een leuke foto met die handjes erbij;-). Leuk dat je de dobbelsteen gaat uitprinten voor in je klas!
   Groetjes en zegen Annemarie

   Verwijderen

Reacties zijn altijd hartelijk welkom!